Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο διαιτητής υπογράμμισε τη σοβαρότητα τραυματισμού του Χουάνκαρ στη συμπληρωματική έκθεση

ΟΙταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα που σφύριξε στο ντέρμπι Oλυμπιακός – Παναθηναϊκός την Κυριακή (22/10) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super Leage, έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζουμε πως το ματς διεκόπη στο 50ό λεπτό έπειτα από τραυματισμό του Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού, αφού έσκασε κροτίδα σε κοντινή απόσταση από εκείνον την στιγμή που έκανε προθέρμανση. Ο Ισπανός αμυντικός κατέρρευσε και είχε ζαλάδες, ενώ δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.

ADVERTISING

Στην συμπληρωματική του έκθεση, λοιπόν, που αναμένεται να έχει ειδικό βάρος στην αυριανή (26/10) εκδίκαση της υπόθεσης στο πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League όπου έχει ζητήσει να βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, ο Ιταλός διαιτητής αναφέρει τους τρεις λόγους που δεν συνεχίστηκε το ματς, σημειώνοντας πως οι 2 ώρες και τα 20 λεπτά που πέρασαν «υπογραμμίζουν την σοβαρότητα του τραυματισμού» που υπέστη ο Χουάνκαρ.

Οι λόγοι για την οριστική διακοπή του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην Αθήνα, οφείλονται στα εξής που έχουν αναφερθεί προηγουμένως:

  1. Στην αναποφασιστικότητα του γιατρού, ο οποίος, αν και ρωτήθηκε πολλές φορές να προσδιορίσει την κατάσταση του παίκτη Νο3 του Παναθηναϊκού (σ.σ. Χουάνκαρ), δεν εξέφρασε την άποψή του είτε για την επανέναρξη είτε για την οριστική διακοπή του αγώνα, γι’ αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, έπρεπε να αξιολογήσω προσωπικά την ανάγκη οριστικής διακοπής του αγώνα.
  2. Στο γεγονός ότι οι παράγοντες και των δύο συλλόγων πίεζαν συνεχώς τον γιατρό του αγώνα κ. Χρήστο Γώγο μπροστά μου και μπροστά στους δύο εκπροσώπους της Super League να αποφασίσει για το ένα ή το άλλο, ζητώντας του πολλές φορές να αλλάξει αυτό που έγραφε.
  3. Στο γεγονός ότι είχαν ήδη περάσει περισσότερες από δύο ώρες και 20 λεπτά από την στιγμή της προσωρινής διακοπής, κάτι που σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο παίκτης No.3 του Παναθηναϊκού.

Πηγή: newsbeast

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί